Конференція “Український медичний фронт”

Конференція “Український медичний фронт”

Категорії

22 квітня в Києві відбулась конференція українських медиків і військових “Український медичний фронт”. Організатори підготували насичену програму - більше 20 спікерів і 10 годин унікального і корисного контенту. У оффлайн конференції взяли участь понад 500 лікарів. Головною метою заходу було об‘єднати українських медиків, мотивувати їх розвиватись в Україні, та поділитись досвідом роботи, що наближає Україну до перемоги.

На конференції зі своїми тематичними доповідями виступали відомі лікарі, парамедики, бойові медики і представники бізнесу у сфері медицини і фармакології. Одним зі спікерів на конференції став Павло Астахов - засновник і власник компаній медичного одягу InWhite і Люди в білому. У своїй доповіді “Трансформація українського медичного бізнесу під час війни”він розповів про свою місію та цілі, що допомагають компаніям стати успішними і конкурентоспроможними у воєнний час, поділився своїм досвідом у створенні та розвитку бізнесу в галузі медичного одягу.
Вся команда InWhite рада приймати участь у конференції і бути частиною такою масштабної події, дякуємо організаторам і всім учасникам!

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*
Власне виробництво

Власне

виробництво

Гарантія якості товару

Гарантія якості

товару

Доставка Україною 1-3 дні

Доставка Україною

1-3 дні

Можливість обміну

Можливість

обміну