In White - партнер вебінару  "Діагностика в клінічній практиці"

In White - партнер вебінару "Діагностика в клінічній практиці"

Категорії

Компанія In White продовжує розширювати свою присутність в сфері навчання в медичній галузі, вражає своєю активністю та партнерством. 

24 січня ми стали партнерами Pediatrics&Allergology HUB by Kryvopustovs, які організовували  вебінар на тему "Діагностика в клінічній практиці".

Цей онлайн-захід підготовлений для педіатрів, сімейних лікарів і алергологів, став важливим інструментом для обміну досвідом та найновішою інформацією у галузі медицини. Учасники отримали можливість долучитися до професійних дискусій, ділитися своїми враженнями та вивчати передові методи діагностики в клінічній сфері.

Важливо відзначити, що співпраця In White із Pediatrics&Allergology HUB by Kryvopustovs не обмежується лише організацією вебінарів. Професіонали цієї клініки віддають перевагу використанню медичного одягу від In White, підкреслюючи високу якість та комфорт наших виробів.

На завершення вебінару відбувся розіграш сертифікатів від In White. Це додало емоційного азарту та стимулювало активну участь учасників. П'ять щасливчиків отримали по 1 сертифікати для покупки медичного одягу та аксесуарів в мережі In White.
Маємо за честь виступати партнерами подібних заходів у медичній сфері, що прискорюють розвиток та підвищують якість медичного обслуговування.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*
Власне виробництво

Власне

виробництво

Гарантія якості товару

Гарантія якості

товару

Доставка Україною 1-3 дні

Доставка Україною

1-3 дні

Можливість обміну

Можливість

обміну