Digital для медичних клінік

Digital для медичних клінік

Категорії

Якщо раніше представники медичної індустрії не бачили для себе гострої необхідності присутності і реклами онлайн, то сьогодні ситуація і ринок вже продиктували нову реальність — якщо вас немає в інтернеті, то вас немає для клієнта.


Особливе значення стали мати такі фактори, як особистий бренд фахівця в інтернеті, реклама в Google, SEO-просування і, звичайно, digital-стратегія як фундамент процесів.


Як онлайн-маркетинг допомагає не просто потрапити в поле зору клієнта, а зробити його постійним? Де необхідно бути присутніми в онлайні, на що витрачати бюджети, з чого почати і хто цим всім повинен займатися?


Компанія SvitSoft розробила курс з 4-х лекцій, який допоможе представникам медичної галузі самостійно вникнути та засвоїти ази digital-маркетингу і специфіку просування в галузі.


Розуміння основ та стратегій роботи з digital-інструментами допоможе збільшити прибуток, ефективніше взаємодіяти з клієнтами та відділами маркетингу, відстежувати рекламні бюджети і KPI бізнесу.



Хто?


SvitSoft — холдингова компанія, яка 12 років діджіталізіє типово офлайнові бізнеси за допомогою онлайн-маркетингу та власних цифрових продуктових рішень. Google Premium Partner та Facebook Business Partner.


In White - лідер ринку у виробництві медичного одягу в Україні і країнах СНД.


Для кого?


— Для власників, управлінців та відділів маркетингу медичних клінік.


Коли?


— Жовтень 2021. Зареєструйтесь, аби не прогавити точну дату!




Про що?


Курс складається з 4-х лекцій:


Digital-стратегія: інструкція зі створення та використання


Георгій Курбанов - CEO SvitSoft. 12 років досвіду в digital-маркетингу. Експертиза - створення і реалізація маркетингових стратегій "під ключ"; інтеграція і розробка архітектури рішень в Web та digital-продуктів.


SEO та SERM. Кейси просування медичних сайтів та робота з негативом в мережі.

Ярослав Сухарєв - SEO Team Leader SvitSoft. 5 років практики в SEО, 3 роки в SERM 10 років досвіду роботи з контентом сайтів, 50+ успішних проектів, 100+ консультацій і розроблених стратегій SEO-просування.


Реклама Google. Механіка та інсайти для вибухового контексту.


Тамара Гончарова - Middle PPC Google SvitSoft, сертифікований фахівець з Google рекламі.


SMM у медичній галузі. Чому ваш секретар не може вести соцмережі?


Катерина Мецлер - Head of marketing SvitSoft. Експертиза — SMM, email-маркетинг, створення нових медіа, digital-аналітика.



Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*
Власне виробництво

Власне

виробництво

Гарантія якості товару

Гарантія якості

товару

Доставка Україною 1-3 дні

Доставка Україною

1-3 дні

Можливість обміну

Можливість

обміну