«Annual Young Medical Scientists’ Conference – 2023». In White - партнери заходу

«Annual Young Medical Scientists’ Conference – 2023». In White - партнери заходу

Категорії

23-24 листопада у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця відбулася науково-практична конференція молодих науковців «Annual Young Medical Scientists’ Conference – 2023» (AYMSConf – 2023). За підтримки керівництва Університету захід, присвячений 142-річчю Студентського наукового товариства імені О.А. Киселя, організували його учасники разом з колегами з Товариства молодих вчених і спеціалістів НМУ. До участі долучилися понад 400 студентів, інтернів та аспірантів закладів вищої медичної освіти України.

Вперше за останні три роки конференція проходила в очному форматі. До НМУ завітали учасники з Івано-Франківського, Львівського, Вінницького національних, Полтавського та Луганського державних медичних університетів. Активні доповідачі та вільні слухачі, які долучилися онлайн та офлайн, заслухали інформативні лекції, оволодівали практичними навичками на численних майстер-класах, представили 116 власних наукових робіт.

Учасники конференції - це студенти, інтерни та аспіранти з усієї України.

Переможців визначає кваліфіковане журі, яке складається з доцентів та професорів нашого університету. Студенти захищають свої роботи безпосередньо на секційному  засіданні, а журі ставлять їм оцінки за попередньо узгодженими критеріями (презентація роботи, відповіді на запитання, актуальність, значущість, науковий вклад, тощо).
Переможці отримали призи від партнерів, серед яких був In White. Компанія надала 10 сертифікатів для переможців у 10 номінаціях. Ми раді, що маємо можливість приєднатися до події для молодих науковців.

Вітаємо всіх переможців!

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Напишіть відгук*
Власне виробництво

Власне

виробництво

Гарантія якості товару

Гарантія якості

товару

Доставка Україною 1-3 дні

Доставка Україною

1-3 дні

Можливість обміну

Можливість

обміну